torek, 19. avgust 2014

Kranjska Gora


Med popoldanskim izletom v Kranjsko Goro, na Zelence, Planico, v Italijo in bližnjo okolico, smo danes spet poklikale goro fotk. In potem se odloči, katera bo profilka. ;)


Barbinega Nikota sem v vsem tem času uspela spoznat tud jst in nekaj njegovih kreposti. ;) Pa sem danes malo probavala. Pač, rada imam zamegljeno ozadje. Pač. ;)


Sva ugotovili, da tudi nekdo, ki deluje, da ima vrhunsko foto opremo, ne zna več zadostiti najinim prefinjenim potrebam ... ja, mislim o takih, da nastane pač dobra fotka. Hm ... ne znam razložit. :P


Tud zakladke sva pobirali. Oz. predvsem zakladke sva pobirali. :) Nabrali sva jih 12! Našli vse in bli so prav simpatični.


Čeprav danes nisva osvajali vrhov, sva imela pa čudovito okolico za spočit oko in dušo.


In ko sva kolovratili za enim zakladkom, sva sledili tudi puščici Labirint. Jah, pa je blo treba it pogledat, kaj to je. Hehe ... v nekem smislu energetski krogi ... enega sva celo prehodili.


Na koncu pa sva si zaželeli nekaj sladkega. Za "večerjo". ;) Pa sva se ustavili v slaščičarni hotela Ram*ada, kjer pečejo sladice za vse okoliške hotele. In če kje, imajo tu tudi zame C-jevsko tortico. Sladka Julija. :)


Ponovno en lep izlet po tej naši lepi Sloveniji. ;)

Bi pa rekel ironično en prjatu .. sanjska kranjska. Phja, kaj pa vem, mogoče clo drži. ;)




3 komentarji:

  1. Mašinca sta ljušni. ;) K iz revije. Bravo Niko! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Anja, sem pogooglala labirinte in piše, da je za ta labirint potrebno 10 min. Mislim, da je najin tempo (v labirintih in življenju) malo hitrejši. :) Ampak popoldne in njegova doživetja + razgledi so pa res kot iz revije. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, hvala. :)

    Eh, tale labirint je itak čist kr neki. :S Nismo čist zaštekale ... Barbi, am, a pri tebi kej deluje? ;)

    OdgovoriIzbriši