sreda, 19. marec 2014

Te dni


Zadnji dnevi so res lepi. Od prejšnje srede dalje že ves čas skušam nadoknadit tisto obdobje, ko ni blo za postavat zunaj. Te dni štiham, okopavam, celo kosilo jem zunaj na vrtu ... danes sva z Barbi nadoknadili zamujeno s špancirjem, ki se je razvleklo na 8 km dolgo pot, ki pa je minila v trenu. Dobra družba, zanimive debate ... zvečer še angleščina in sem tu, na koncu dneva, ko ostane še nekaj malega trenutkov pred spanjem. Jutri pa spet nov dan. Mašinca leti mimo.


Ja, vrt je v grobem pripravljen na vsebinsko in oblikovno obdelavo. ;) In moje jagode so okopane. :)

V soboto pa smo imeli gradbinčki svoje srečanje. Se nas je nabralo okoli 20. Za ponoven začetek kar vzpodbudno. Poleti pa nadaljujemo. Jeeej. :)



2 komentarja:

  1. Oooo, vrtek! :) Bo letos kaj razširjen? Definitivno si pa letos začela pravočasno, da boš imela tudi ti bučke in paradižnik takrat kot ostali. Hehe :) Pridem kaj posedet na vrt/travnik/balkon. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, letos je vrtek, si se prou izrazla. Ni več samo vrtiček, ampak vrtek. Malo manjša pomanjševalnica. :P Letos skor še enkrat večji. Le pridi okol na čaj, klepet, sprehod ali pa samo na posedanje. :)

    OdgovoriIzbriši