četrtek, 30. januar 2014

Tretji smučarski dan


Tolk sem vesela, da končno počnem to ... kljub natrpanemu urniku in premalo spanca ... utrujeno lušno se mam. :)

Danes oz. včeraj sem izkoristila še zadnji dan lanskega dopusta. :S Je kar hudo videt tole, da ne ostaja več nič.


No, imam pa za seboj 3 smučarske dni v tej sezoni. :) Nekaj okrepljenih mišic in nekaj novega smučarskega znanja. Počasi, ko se izkopljem iz dela in ko bo spet kaj lepega vremena, pa spet odrinem gor.

Tokrat je spet padel Vo*gel. Čudovit Vo*gel. Dopoldne je grelo sonce, popoldne pa je presenetila megla in tako smo zaključili smučanje.


Ampak dneva še zdaleč ni blo konec. Po poti nazaj sem se na hitro oglasila v Moš*njah, kjer je sedaj Tadej. Čajček, ogled novega domovanja in za popotnico ... ribo, kadilo in žegnano vodo. ;)
Tole ribo sem dobila v pokušino. Pečena, prekajena in pakirana. Hm ... zna bit dobra, diši že tako.


Iz Gorenjske direktno na pevske, kjer smo pridno vadili za Preš*ernovo prireditev naslednji teden. In Vrba ... moja Vrba. :)


Po pevskih sem spet uletela na angleščino brez naloge, brez gradiva. Ampak tokrat vsaj s svinčnikom. ;) Če pridem jaz čez ta tečaj ... Ampak, ja, počasi tud jst napredujem.

Dan sem je zaključil s prevajanjem, še enim delom, pa drugim ... in bila je ura malo čez ena. Še tole zaključim in evo, ura je pol dveh. :S Jutri bo spet muka vstat.

Nočko!


3 komentarji:

  1. Ma si važička, kaj naj rečem. ;) Sem ti kar malo fouš glede smučanja. ;) No, za vse se bo našel čas. Enkrat. :)
    Drugače pa.. Bloggerska nagradica. Ti samo naredi kar piše v navodilih (če hočeš seveda, ni to nič spet tok strašno nujnega). Nagrado si dobila zato, ker jaz rada preberem tvoj blog. Namen je pa, da "spoznaš" še druge bloggerje, da drugi najdejo tebe. Da stvar kroži. Nič takega. Aja. Pa pomojem tudi ne bo nič groznega, če ne "opraviš" vseh nalog (npr. ne najdeš 11 blogov, ki so ti všeč). ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau, smučala si. Spet! Prav je tako! Dopust je zato, da se ga izkoristi. In ti ga lepo izkoriščaš. Pridna! Je lepo prebrat, če že v živo bolj redko klepetava ... ampak januarja je konec, moj naporni mesec je minil. Se bom poboljšala, se kaj slišimo. :)

    OdgovoriIzbriši